GunZ - linux, security, programing

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Hekeri - sexualny idol informacneho veku

Som presvedceny o tom ze zeny miluju hackerov a mam to podlozene Darwinovou teoriou, zeny totiz preferuju tych najsilnesich a najschopnejsich.
V minulosti slo o to mat schopnost zabit medveda jednym uderom tomahawku a priniest zene medvedie labky k nedelnemu ohnu a zavesit kozusinu na stenu jaskyne, avsak tieto vlastnosti sa stavaju coraz menej dolezitymi. Prichadzajuca era informacnej revolucie nam prinasa tri jasne rozdielne smery evolucie homo sapiens:

Prvy evolucny typ su hackeri - expertni znalci pocitacov a informacnych sieti. Tento typ homo sapiens sa postupne prepracuje na veduce miesta nasej spolocnosti a bude vladnut svetu. (Vynimkou su unix administratori a tech support, ktori sa obcas svojvolne nazyvaju za "hackerov starej generacie", oni su vsak odsudeni na zivot v tupej nevedomosti)

Druhy typ su bezni pocitacovi (l)useri, to je ten typ ludi co sa tvari ze ovlada MS Excel ale pritom potajme maju v sufliku pracovneho stola kalkulacku a vzdy si radsej vsetko rucne prepocitaju. Je to aj ten typ co sedi s pootvorenymi ustami nad novou verziou DOOMa, neovlada cheat kody a bedzuchu klika cely den do tlacitka CTRL. Tento evolucny typ postupne vyhynie na svoju vlastnu blbost.

No a finalne tu je tretia vyvojova kategoria homo-sapiens - luzeri - ludia nepouzivajuci pocitace. Tym postupne narastie srst a chvost a budu umiestneni do ZOO kam sa na nich budeme chodit pozerat a krmit ich bananmi.

Takze je samozrejme ze zena si vyberie evolucne najsilnejsi typ - hackera s potencialom stat sa svetovym vladcom.

Zeny miluju muzov co dokazu pocuvat. Inteligencna a vyzivna hodnota toho co sa muz snazi povedat zene nema na nu ziadny vplyv. Zena ma najradsej ked moze ona trepat a muz iba pocuva. A povedzte mi, kto ma najvacsiu schopnost sledovat obrazovku pocitaca cele hodiny a hodiny bez toho aby povedal co len jedno slovko ? No predsa hackeri ! Preto je pre zenu hacker uplne idealny partner.

No a zoberte si ozonovu vrtsvu. Pravda, kedysi boli v mode opaleni svalovci v ciernych plavkach ktori obletovali dievcata na mestskom kupalisku. Ale vazeni, pri dnesnom stave ozonovej vrtvsy budu tito opaleni svalovci uskvareni zaziva ako spekacky a umru v pekelnych mukach. Ti co neumru budu v klietkach v ZOO a my sa na nich budeme chodit smiat (a krmit ich tymi bananmi). Preto zeny miluju muzov ktori sa zatvaraju na 24 hodin denne doma pri pocitaci.

Henry Kissinger napisal ze moc je ten najsilnejsi afrodiziak. A Bill Clinton povedal ze mudrost je najsilnejsia moc. Z toho logicky vyplyva, podla prehlasenia vlady Spojenych Statov, ze mudrost je nasilnejsi afrodiziak. Pre tych co by chceli proti tomuto argumentovat - pozrite sa ja som iba zasrany binarny schizofrenik - ale toto tvrdi vlada USA, tak to sakra akceptujte. Nezabudnite ze vlada USA ma pod kontrolou distribuciu a dane na cigarety, alkohol a drogy - takze maju dobre skusenosti ohladne uspokojovania zien.

Dievcata, vsak si uvedomte ake romanticke je to sediet v tmavej izbe osvetlenej iba jemne nevtieravou ziarou 17" SVGA monitora - je to vrcholne intimna atmosfera (sviecky patria do ery lovu na medvedov).

PC versus Život | stály odkaz

Komentáre

  1. :D rolo?
    Vies ze ams prawdu..ale my len po tych SEXY hackeroch x:P
    publikované: 28.04.2007 21:39:49 | autor: ssonusiska (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Supeeeeeer ;-)
    Len dúfam že sa nájdu aj také s očami pre slušňácku vetvu PC maníkov - programátorov ktorý by si nikdy nedovolili niečo protizákonné :-)
    publikované: 28.04.2007 22:01:45 | autor: fataL (e-mail, web, autorizovaný)
  3. Juch
    Clanok z duse, odporucam! veru, mne vzdy neviem proc informatici imponovali...juch, su sexi.aj ked nemaju kocky, aj ked nemaju krasny face a podobne kkt, ale daco vedia a o to ide!
    publikované: 28.04.2007 22:55:13 | autor: sova (e-mail, web, autorizovaný)
  4. heh :-))
    no len co zena s takym, co cumi 24/7 do monitoru? Okrem toho kecania (tolko nedokaze kecat ziadna zena) chcu aj bohuzial nieco ine ...
    publikované: 29.04.2007 08:25:51 | autor: bandol (e-mail, web, autorizovaný)
  5. :-)
    Nájde si na nete kamasutru + 500 ďalších e-kníh o sexe a ideš :-)
    publikované: 29.04.2007 09:42:46 | autor: fataL (e-mail, web, autorizovaný)
  6. hehe
    zabavne :)
    publikované: 29.04.2007 10:50:16 | autor: dreaming-one (e-mail, web, autorizovaný)
  7. PC REVUE
    Neviem preco, ale mam pocit, ze polovica tychto clankov uz vysla v PC REVUE (tento este niekedy v 98 alebo 97) ...
    publikované: 03.10.2007 00:34:16 | autor: zippy (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014