GunZ - linux, security, programing

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Preco chcem byt hackerom

Chcem, aby mi svet elektronov patril. Nechcem, aby ma vnom obmedzovali ziskuchtivi parchanti ako v normalnom zivote. Nechcem, aby mi niekdo v mojom svete prikazoval, co mam robit.
Internet je sloboda � sloboda bez zabran. Neexistuju tam ziadne obmedzenia, ani plet, ani vyska, ani vaha, ani zdravotny stav a ani vek. Mas pristup vsade. A predsa sa najde par svin, ktore sa chcu opat valat v bahne. A preto chcem byt hacker. Aby ma nemohli obmedzovat. Chcem byt hackerom, aby som im ukazal, aky su mali tu v cyberspace. Ze nemaju nadomnou ziadnu moc. Ani oni, ani ich prachy. Chcem byt hacker, aby som v cyberspace mohol vsade a zadarmo, aj ked pytaju peniaze, ale oni na to nemaju pravo. I-net patri vsetkym, vsetkym mudrym, znalym, skusenym, vsetkym ktori su IN. Ano, aj preto chcem byt hacker. Chcem byt hackerom, aby som porozumel jedinej pravde. Jednotke a nule. Svetle a tme. Zivotu a smrti. Pravde a lzi. Chcem byt hackerom, aby som vedel co je za stenamy cyberspacu. Chcem byt hackerom, aby som vedel, ako sa mozem rozpravat s niekym, koho nevidim, je na druhom svete a mame iba nas kabel. Nase elektrony. Nas cyberspace. Ano, aj preto chcem byt hackerom. Chcem byt hackerom, aby som mohol spoznat ludi ako ja. Ludi, ktory na Nete ziju druhy zivot, takych, ako som ja. Ludi, ktorym nestaci downloadovat, chatovat a mailovat. Chcem najst rovnakych maniakov, pre ktorych TCP/IP je biblia a Unix je ich ihrisko. Ano, aj preto chcem byt hackerom. Chcem byt hackerom, aby som konecne nasiel pokoj mojej dusi, ktora chce vediet vsetko. Chce vediet co je tam, niekde hlboko, vnutry toho, toho neznama. Ano aj preto chcem byt hacker. Nie nechcem byt hacker, aby som zhadoval servery, nechcem otvarat na dialku CD-ROMky, nie nechcem kamosovi menit screensavery, kradnut mu dokumenty a jeho pracu. Nie nechcem otvarat priatelom postu a menit im hesla a loginy. Nie nechcem formatovat disky a nicit pracu ludi. Nie kvoli tomuto nechcem byt HACKER. CHCEM BYT HACKER, ABY SOM KONECNE SPOZNAL 1 A 0.
SotN

PC versus Život | stály odkaz

Komentáre

  1. tato ina uvaha nema chybu!
    hacker...hmmm...inak by si sa mal menovat, fajnove myslienky, fajnove...***
    publikované: 25.05.2007 08:22:24 | autor: slnecnica (e-mail, web, autorizovaný)
  2. §.§.§.§.§.§
    Asi by som ta mal zoznamit s kamosom.. Ten chape asi cely svet ako 1 a 0 :)
    publikované: 25.05.2007 09:05:55 | autor: AMSTERDAM (e-mail, web, autorizovaný)
  3. :)
    skvostne napísané, moja reč..... identifikujem sa s touto reflexiou :)
    publikované: 26.10.2009 12:50:15 | autor: sssss (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. kokot
    len kokoti heknu hesla
    publikované: 04.02.2010 19:06:10 | autor: adam kuc (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. zaujimave,
    a take...nenasytne:-)budes nas informovat,ked najdes odpovede na... "Chce vediet co je tam, niekde hlboko, vnutry toho, toho neznama" ?
    publikované: 04.02.2010 19:15:06 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  6. zaujimave,
    a take...nenasytne:-)budes nas informovat,ked najdes odpovede na... "Chce vediet co je tam, niekde hlboko, vnutry toho, toho neznama" ?
    publikované: 04.02.2010 19:20:36 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014